Gebruikerswaardering: 2 / 5

Ster actiefSter actiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Vrijstaande zonwering

Het populaire lamellendak is het antwoord op het wisselende weer in Nederland. De lamellen van het dak zijn beweegbaar en kunnen volledig worden gesloten. Deze vrijstaande overkapping is waterdicht en bestand tegen sneeuw. En u heeft de controle over het toegestane zonlicht! De lamellen zij elektrische te bewegen zodat u de schaduw helemaal naar uw hand zet. En met één druk op de knop opent u de lamellen en geniet u weer van de zon. Het dak wordt geheel op maat gemaakt.  En is oneindig koppelbaar. 
 
De vrijstaande zonwering Cubola combineert een uniek strak design met functionaliteit. Het product is breed inzetbaar, zowel vrijstaand, als aan de gevel komt het moderne design volledig tot zijn recht. Ongekoppeld is de maximale uitvoering 4,0 x 4,0 meter bij een maximale hoogte van 3,0 meter. De Cubola is echter eindeloos koppelbaar, zodat u grote oppervlaktes kunt overspannen. Het vrijstaande scherm is daarmee geschikt voor dakterras of plaatsen achter in de tuin,maar ook ideaal als terraszonwering voor horecagelegenheden of (school) pleinen.
 
De vrijstaande zonwering Markilux Suncra is uitermate geschikt als u terras niet tegen uw woning aan is, of de gevel van uw woning niet geschikt is om een zonnescherm te monteren. Het dubbele zonnescherm of pergola's is bedoeld om en grote oppervlakte te overkappen zonder dat er een muurbevestiging nodig is. Ook voor horecagelegenheden en sportclubs is de Suncra een fraaie oplossing tegen de felle zonnestralen. De Suncra is beschikbaar tot een maximale breedte van 7 meter, gekoppelde schermen tot  14 meter en een uitval van maximaal 2 x 3 meter. Dankzij de cassetteschermen worden het doek en de onderdelen optimaal beschermd tegen alle weers-invloeden. De Suncra zonneschermen  dienen gelijktijdig bediend te worden en dit geschiedt meestal met een elektrische bediening.